Producties

 

William Crossmedia  heeft de crossmediale oplossingen paraat, waarbij uiterst vindingrijk  creaties in de juiste mediaoplossing worden gegoten: korte en treffende  streaming video's (voor bijvoorbeeld een website), maar ook een  bedrijfsreportage voor vertoning tijdens congressen, beurzen of bij  ontvangsten in de eigen onderneming.

 

Verder is William Crossmedia huisproducent van onderstaande zenders.

 


 

TV Oranje is een groot succes geworden en groeit iedere dag. William Crossmedia is de huisleverancier en produceert regelmatig clips voor TV Oranje en kan als enige producent uitzendgarantie bieden.

 

Ook alle nieuwsflitsen en promo's worden door William Crossmedia opgenomen samen met Bas Ardesch.

 

William Crossmedia maakt geen standaard clips maar clips waar over nagedacht is samen met de uitvoerende artiest. En dit alles onder het motto:"Samen doen we het beter". Als artiest geef je veel geld uit aan een opnamestudio, tekstschrijver, producer etc. Vaak zie je dan dat er op de clip moet worden bezuinigd terwijl dit wel het visitekaartje van je nummer is. Kies daarom voor een kwaliteitsclip.

 

 

 

Ook stond William Crossmedia aan de wieg bij het ontstaan van Schlager TV. De eerste Nederlandse tv-zender die zich geheel toelegt op schlagers en andere ‘Volksmusik’. Liefhebbers van het Duitstalige levenslied komen volop aan hun trekken bij SchlagerTV. William Crossmedia produceert voor deze zender diverse clips en promo's. En vanaf februari 2010 ook het programma: So schön ist es in....

 

 

Voor Brava HDTV, Brava HD3D en Brava NL produceert William Crossmedia diverse spots en pauze footage in full hd en full Hd3d.
Wil je meer weten? Mail dan naar info@williamcrossmedia.nl